04-01-2019 Event
POC Partners X-Mas tournament

POC Partners, reeds enkele jaren trouwe sponsor van het X-MAS Basketbal Tournament

Tussen 28 en 30 december 2018 zakten basketbal-jeugdploegen van over de hele wereld af naar Kortrijk voor het X-Mas tournament.  POC is al enkele jaren trouwe sponsor en was ook nu opnieuw van de partij.

Kom alles te weten over het toernooi editie 2018 in het onderstaande artikel.

 

Titel: West-Vlaamse bedrijven stuwen X-Mas Tournament naar hogere sferen

Bron: Made in West-Vlaanderen
Auteur: Karel Cambien
Link: http://www.madeinwest-vlaanderen.be/nieuws/west-vlaamse-bedrijven-stuwen-x-mas-tournament-naar-hogere-sferen/

Het X-Mas Tournament is een privé ondernemersinitiatief, in samenwerking met lokale basketbalclubs en honderden vrijwilligers. Dat het tornooi zo’n reputatie heeft verworven in eigen land en in het buitenland -tot in Israël, Wit Rusland of Oekraïne toe- is mede te danken aan een aantal overheden met de Vlaamse overheid en de stad Kortrijk op kop. Maar er is ook de grote inbreng van West-Vlaamse bedrijven die wekenlang visibiliteit krijgen en waarvan de naam via de sociale media duizenden keren gedeeld wordt.Onder de West-Vlaamse bedrijven een hele reeks grote namen en dynamische kmo’s zoals Liantis, Signpost, Alpro, Cras, TVH, Novabil, Floralux, Waelkens, Jules Destrooper, G&V, Stadsbader, VeranClassic, brouwerij Vanhonsebrouck, projectontwikkelaar POC Partners, Peter Callant Verzekeringen, Poppies, Accofisc, Damier Group, Raff Plastics, Renson, Skylux, Chocolatier Beugnies, Willy Naessens, ConXioN, drukkerij Puntgaaf, LiquidFloors, engineeringskantoor Catael, Bricks & Leisure, Engels, Konvert Interim, Garage Vergotte, Groep NBA, Social Lemon, Ohlala, Devos- Capoen en Eres. Ook de hogeschool VIVES, Syntra West, telecombedrijf Proximus, multinationals zoals Coca-Cola en banken (zoals KBC) steunen het tornooi volledig. De bedrijven voelen zich aangesproken door het niveau en de uitzonderlijke uitstraling van het event en zien hun naam graag gekoppeld.

In marge van het tornooi werd voor de bedrijven ook een uitgebreid netwerkmoment georganiseerd met topbasketters Ann Wauters, Emma Meesman en Vincent Kesteloot. In samenwerking met maatwerkbedrijven ’t Veer en Waak is er ook uitvoerig aandacht voor het puur sociale met G-basketbal (minder validen). Ook het All Star Game (de beste profspelers uit de Belgische kompetitie) streek voor de tweede maal neer op het tornooi voor een gala wedstrijd. Voor de hotels uit de regio is dit ook een buitenkans om tijdens een kalmere periode (tussen Kerst en Nieuwjaar) hun kamers te vullen. Lokale slagers of traiteurs moesten drie dagen lang de hongerigen spijzen, en de lokale middenstand, de Horeca of K in Kortrijk had aan de buitenlandse delegaties ook welgekomen shoppers. Kortom: het X-Mas Tournament heeft niet alleen sportieve waarde, maar heeft ook een grote economische component die Kortrijk ook op de internationale kaart zet.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord