Kom naar onze opendeurdagen op 04/05 en 11/05

Duplex met unieke ligging - zicht op haven en zee

Neem zelf eens een kijkje op één van onze opendeurdagen!

  • Zaterdag 4 mei van 14u tem 17u (door POC)
  • Zaterdag 11 mei van 14u tem 17u (door Immo Francois)

Ligging

Oostende combineert moeiteloos de troeven van een boeiend stadsleven met de onvergelijkbare ervaring van het resideren aan de kust. De unieke ligging van Residentie Zilvermeeuw maakt dat u diverse functionaliteiten op een steenworp terugvindt: het station, de jachthaven, het casino, de restaurants, de winkelstraten, de zeedijk, de markt… Op enkele minuten vindt u ook de snelweg en de luchthaven. Al deze elementen staan niet alleen borg voor een uitzonderlijk verblijf, maar zorgen tevens voor een enorme meerwaarde. Oostende is een woonbeleving de dag rond.

De geplande stadskernherwaardering met de aanleg van de Churchillkaai, de zeemonding en de nieuwe jachthaven maken dit the place to be. U geniet met volle teugen van de vissersbootjes en de mooie jachten die statig over het water glijden bij het binnenkomen van de haven. Op de Kaai heerst er een gezellige drukte het jaar rond. Deze buurt staat bekend om zijn groot aanbod restaurants en terrasjes. Een zomers aperitiefje in de zon of een gastronomisch menu in één van de klasserestaurants. U vindt het op een paar stappen van uw verblijf.

Praktische info

  • Duplexappartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers.
  • Hoogwaardige designafwerking.
  • Unieke gevelbreedte van ruim 7,5 m.
  • Prachtig uitzicht op vissershaven, duinen én zee.

Beschikbaarheid

zm_DSC00116_EDIT_AANBOD

Zilvermeeuw

Visserskaai 26
8400 Oostende

Contact info

Mail: mail@pocpartners.com
Tel: +32 (0)51 46 79 21

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord