Ligging

Sommige plekjes op aarde kunnen ongerepte pareltjes worden genoemd. Sint-Idesbald is er zo één, een prachtig dorp dat authenticiteit, architectuur, kunst, natuur en recreatie uitademt.

Oude prentkaarten getuigen van het rijke architecturale verleden van Sint-Idesbald. ‘t Zandkasteeltje bouwt verder op deze waardevolle architectuur en brengt hiermee de authentieke charme van deze unieke badplaats weer tot leven.

’t Zandkasteeltje, gesitueerd tussen de Veurnelaan, Dageraadstraat en Marie-Joséstraat, grenst aan een natuur- en recreatiegebied van 700 ha groot, met tal van boeiende fiets- en wandelpaden.

Het centrum van Sint-Idesbald en de zee liggen op wandelafstand. Op sportief gebied kent het aanbod geen grenzen: wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, paardrijden, zeilen, surfen, skaten… Ook voor de golfer is er goed nieuws want in de buurt werd er een gloednieuw golfterrein aangelegd.

Concept/architectuur

Sint-Idesbald is een topproject rijker. Niet zomaar een verkaveling, maar een goed doordacht concept waarbij de architecturale charmes van weleer op een duurzame manier verweven worden met toekomstgerichte woningbouw.

De visie van verschillende architectenteams en landschapsarchitecten resulteerde in een aantal villa’s die stuk voor stuk bulken van charme en perfect landschappelijk geïntegreerd zijn. De villa’s van ’t Zandkasteeltje dragen stuk voor stuk poëtische namen die de individualiteit en de eigenheid benadrukken.

Elke villa heeft zijn eigen detaillering: erkers, hoektorentjes, balkons, overkappingen, rondbogen… Het is deze verscheidenheid in typologie van woningen die bijdraagt tot een uniek geheel zonder daarbij de eigen identiteit te verliezen.

Praktische info

  • Minstens 4 slaapkamers in iedere woning.
  • Lotgroottes van 162 m2 – 410 m2.
  • Hoogwaardige tuinaanleg inbegrepen.
  • Garage in de woning.
  • Bewoonbare oppervlakte van 152 m2 – 300 m2.
  • Infrastructuur volledig aangelegd.
  • Oplevering op korte termijn mogelijk.
  • Rustige ligging midden in de natuur.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak
formSubmission
Afspraak

Meer advies
formSubmission
Advies

‘T Zandkasteeltje

Marie- Joséstraat, Dageraadstraat, Veurnelaan
8670 Sint-Idesbald

Contact info

Mail: verkoop@pocpartners.com
Tel: +32 (0)475 37 08 90

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord