Adres: Zeedijk 564, 8300 Knokke-Heist

Ligging

Residentie Midan is gelegen op het Rubensplein, één van de meest begeerde liggingen van Knokke. De combinatie van een prachtig zeezicht met een uiterst centrale ligging maken dit project uw aandacht meer dan de moeite waard. Alle voorzieningen om een verblijf aan de kust zo comfortabel mogelijk te maken, zoals bakker, slager, traiteurs, restaurants met divers aanbod, apotheek en krantenwinkel zijn gesitueerd in de directe omgeving van Midan. Het bevindt zich bovendien op wandelafstand van de belangrijke winkelstraten.

Concept/architectuur

Er werd veel aandacht besteed aan de architectuur van Residentie Midan. Houten sierstijlen op de voorgevel in combinatie met glas en architectonisch beton zorgen voor een hedendaagse architectuur. De duurzame gevelmaterialen van de hoogste kwaliteit zorgen voor een esthetisch geslaagde voorgevel met een minimum aan onderhoud.

Praktische info

  • Instapklaar modelappartement op de 1e verdieping: 118 m² groot, 3 slaapkamers, terras van 13 m² en 6,5 m gevelbreedte met frontaal zeezicht.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak
formSubmission
Afspraak

Meer advies
formSubmission
Advies

Midan

Zeedijk 564
8300 Knokke-Heist

Verkoopkantoor Knokke (open op afspraak)

Kustlaan 323
8300 Knokke-Heist

mail@pocpartners.com
+32 (0)470 66 90 90

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord