Ligging

Toplocaties, die bestaan niet enkel aan de Belgische kust natuurlijk. Na ruim 20 jaar te hebben geïnvesteerd in het ontwikkelen van unieke projecten in eigen land, besloot POC Partners zijn ervaring eveneens over de landsgrenzen heen in te zetten. Zo kwamen we na uitgebreid onderzoek in Darlowo, Polen terecht, waar we momenteel bouwen aan een hoogst uniek totaalconcept dat Baltica Royale Resort  zal heten en dat 3 unieke sites aan het strand beslaat. Marina Royale is de eerste realisatie van Baltica Royale Resort en met uitzondering van Gdansk wordt dit de enige plaats in Polen met zeedijk langs de kust. Een schitterend, uniek project omgeven door prachtige natuur.

Concept/architectuur

Marina Royale zal uit 3 grote, residentiële gebouwen bestaan (Ultra Mar, Vista Mar en Mira Mar), maar het draait hier in de eerste plaats om een totaalconcept. Naast een groot aantal residenties met uitgebreide voorzieningen (waaronder een zwembad en een wellness center) omvat Marina Royale ook een prachtige jachthaven met elegante promenade, tal van gezellige cafeetjes, leuke restaurants en allerlei winkeltjes waar zowel bewoners als bezoekers hun hart aan kunnen ophalen. Het geheel wordt gekenmerkt door een prachtig moderne architectuur met bijzondere aandacht voor detail.

Kwaliteit/Topinvestering

De hoogstaande, Belgische kwaliteit waar POC al jaren om bekend staat vertaalt zich uiteraard ook naar dit prachtproject op Poolse bodem, en ook de Belgische bouwtechnische- en isolatienormen gelden hier evenzeer. Driedubbele beglazing, de meest recente technologie, maar liefst 10 jaar waarborg…Voeg daar huuropbrengsten met een rendement tot 5 à 6% aan toe, en u begrijpt waarom Marina Royale omschreven wordt als een unieke, veelbelovende investering, zowel voor geïnteresseerde kopers in België als in Polen zelf.

Praktische info

  • Studio’s met 1 - 2 slaapkamers, telkens met minimum 1 mooi terras.
  • Uniek concept voor Polen: aanbouw nieuwe zeedijk met alle faciliteiten.
  • Ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar in het gebouw.
  • Bijna alle appartementen beschikken over zeezicht.
  • Binnen- en buitenzwembad, spa, horecavoorzieningen.
  • Uitstekende investering met gegarandeerde huuropbrengsten.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak
formSubmission
Afspraak

Bekijk de brochure

formSubmission
Brochure

Meer advies
formSubmission
Advies

Marina Royale

Darlowo, Polen
Darlowo

Marina Royale

Rybacka 16
76-150 Darłowo
Polen

Wenst u verdere uitleg? Neem gerust contact met ons op.

Voor Polen:
Mail: sprzedaz@pocpartners.pl
+48 604 558 100

Voor België:
Mail: verkoop@pocpartners.com
Tel: +32 (0)51 46 79 21

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord