Ligging

De ‘Golfresidenties’ die deel uitmaken van het project ‘De Nieuwe Concessie zijn gelegen in De Haan, officieel het mooiste dorp aan zee.

De kwaliteiten van De Haan zijn al decennialang bekend bij het grote publiek. De authentieke architectuur in Belle Epoquestijl met consequente laagbouw, een gezonde omgeving, de open ruimte… Hierdoor is De Haan uitgegroeid tot de familiebadplaats bij uitstek, waar men perfect tot rust kan komen door te wandelen, te fietsen, of gewoonweg te genieten! Bovendien is De Haan ook perfect bereikbaar: precies tussen Knokke en Oostende, vlot bereikbaar met de wagen, trein én kusttram.

De Nieuwe Concessie geniet van een centrale ligging in De Haan, op een steenworp van het bos, slechts 200 m van het centrum (bakkers, slagers, supermarkt…) en op 700 m van het strand en zee. Bovendien is het rustig gelegen in een gezonde omgeving, de perfecte combinatie tussen groen en zee.

Concept/Architectuur

De Nieuwe Concessie zet de traditionele waarden van de Oude Concessie voort. Het klassieke karakter van de stijlvolle gebouwen, de glooiende straatjes en de uitnodigende pleintjes sluiten naadloos aan bij de architecturale schoonheid van de omgeving. Het begrip woonuitbreiding krijgt een ongekende charme. De appartementen hebben klassieke façades met binnenin alle luxe en comfort die u verwacht van een appartement aan zee: ruime leefruimtes en slaapkamers, een moderne badkamer en een keuken waarin u over alles beschikt. Er is een optimale benutting van de ruimte en alle woongelegenheden hebben ook een eigen tuin of terras.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak
formSubmission
Afspraak

Bekijk de brochure

formSubmission
Brochure

Meer advies
formSubmission
Advies

Golfresidenties

Kardinaal Mercierlaan 36
8420 De Haan

Verkoopkantoor De Haan

Johan De Vos – Verkoopadviseur
johan@pocpartners.com
+32 (0)475 37 08 90

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord