Ligging

Fort Graaf Jan ligt in het hartje Zoute, niet zomaar een locatie, maar een tot de verbeelding sprekende bestemming. De villa’s van Fort Graaf Jan worden omringd door een select groen gezelschap. Om de hoek vinden we het Koningsbos, de prestigieuze Boslaan en de Royal Zoute Golf Club, de groene oase van het Zoute. Aan de andere zijde wordt de site begrensd door een schitterend natuurgebied. Het duinendecreet biedt de garantie voor een blijvend subliem uitzicht. Parel op de kroon is het vlakbij gelegen Zwin, de groenste luchthaven ter wereld, waar het jaar rond trekvogels landen en opstijgen.

Het Zoute heeft zijn vaste stek veroverd op de internationale lijst van mondaine badplaatsen. Ze verbindt als geen andere plaats de absolute rust van de natuur met de geneugten des levens. Als je van gastronomie, kunst, natuur en winkelen houdt is dit ‘the place to be’.

Concept/Architectuur

Fort Graaf Jan is een woonproject dat zich op alle vlakken onderscheidt van andere projecten. Deze riante nieuwbouwvilla’s met een bewoonbare oppervlakte tussen 300 m² en 400 m² liggen in een besloten cluster van 8 villa’s op een absolute toplocatie. Rij binnen langs uw inrijpoort, draai over uw binnenhof en stal uw wagen in het ruime bijgebouw. Het internationaal vermaarde architectenbureau Arcas, dat ook in Knokke aan de basis lag van een aantal zichtbepalende projecten, gaf hier extra betekenis aan de essentie van de Knokse bouwstijl.

Praktische info

  • Iedere villa beschikt over een dubbele garage.
  • Lotgroottes van 545 m2 – 860 m2.
  • Hoogwaardige tuinaanleg door Avantgarden inbegrepen.
  • Minimum 4 slaapkamers, bewoonbare oppervlakte van 312 m2 – 400 m2.
  • Plaatsing van een zwembad mogelijk.

Beschikbaarheid

fortgraafjan_aanbod_map

Fort Graaf Jan

Graaf Jansdijk 303, Knokke
8300 Knokke

Verkoopkantoor Knokke

Kustlaan 323
8300 Knokke-Heist

Dennis Defrancq
dennis@pocpartners.com
+32 (0)477 45 71 38

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord