Ligging

Ramskapelle laat zich kenmerken door een innemende schoonheid. Wie er ooit geweest is, zal zeker gevallen zijn voor de charme en de authenticiteit van dit prachtige dorp. Maar vergis u niet, Ramskapelle is zeker niet ingeslapen. U vindt er onder meer enkele schitterende restaurants, die qua stijl en kwaliteit in een trendy stad niet zouden misstaan.

‘s Zomers is het er heerlijk fietsen en wandelen, terwijl het in de winter uitkijken is naar overwinterende ‘vriezeganzen’. Niet alleen heeft het zich knus genesteld in de groene polders, het ligt bovendien aan zee, op een zuchtje van het strand en biedt een uitstekende en snelle verbinding met de Brugse ring en de E40. Ramskapelle is tevens een deelgemeente van Knokke-Heist. Ze verbindt als geen andere plaats de absolute rust van de natuur met de geneugten des levens.

Concept/architectuur

Met “De Vrije” zal het authentieke karakter van Ramskapelle in grote mate versterkt worden. De dorpskern krijgt er, pal naast het mooie kerkplein, een aantal straatjes en pleintjes bij, waarlangs comfortabele woningen in een rijk gedetailleerde historische bouwstijl, zich nestelen in de geborgenheid van het dorp.

In “De Vrije” is persoonlijkheid troef. Alle woningen krijgen één voor één een individuele invulling en unieke touch! Er wordt veel belang gehecht aan details in “De Vrije”, zowel wat betreft het interieur als de keuze van de bouwmaterialen. De architect geeft elke woning een specifiek kleurenpalet door te werken met verschillende soorten bakstenen en dakpannen. De gevels en het schrijnwerk worden ook telkens van andere tinten voorzien om elke woning uniek te maken.

Praktische info

  • Diverse types woningen beschikbaar met een bewoonbare oppervlakte van 190 m2 – 295 m2.
  • Wat betreft toekomstige woningen: aankoop water- en winddicht mogelijk.
  • Ruime inspraak mogelijk inzake afwerking en indeling van de woningen.
  • Garage inbegrepen in de woning + parkeerplaats op de oprit.
  • Hoogwaardige tuinaanleg inbegrepen.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak
formSubmission
Afspraak

Meer advies
formSubmission
Advies

De Vrije

De Vrijestraat, Ramskapelle
Ramskapelle, 8301 Knokke-Heist

Verkoopkantoor

Immo BiS
Kustlaan 259

8300 Knokke-Heist
+32 (0)50 63 20 40

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord