Ligging

De Schover ligt in Blankenberge, de badstad die schoonheid en geschiedenis perfect combineert. Het oorspronkelijke vissersdorpje werd al in de eerste helft van de achttiende eeuw een plaats waar voornamelijk Bruggelingen naartoe trokken voor een ontspannend weekend. Tijdens de belle époque groeide Blankenberge uit tot een belangrijk centrum aan de kust, met trekpleisters als het prachtige Casino Kursaal. Vandaag is het vooral bekend voor zijn hippe strandbars, unieke shoppingadresjes en uiteraard de historische jachthaven zelf.

Het appartementsgebouw De Schover ligt pal aan de sfeervolle haven, de meest gegeerde locatie in Blankenberge. Op slechts enkele stappen bent u aan de zee, maar evengoed aan het uitgaanscentrum, de gezellige restaurantjes, handelszaken en de markt. De appartementen genieten van een zeldzame zuidoriëntatie en dus van volop zon in de livings en op de terrassen.

Concept/architectuur

De Schover speelt architecturaal in op het hippe imago van Blankenberge en is een zeer modern gebouw.  De combinatie van een heldere gevel met zwarte accenten maakt er een tijdloos, opvallend pareltje van. Er is veel aandacht besteed aan het creëren van leefruimtes waarin echt plaats is om te leven. Daarom beslaat elk appartement één verdieping. Bovendien bieden alle appartementen een terras of dakterras met een wijds uitzicht op de jachthaven en het hinterland.

Praktische info

  • Uitzicht op minigolf, park en jachthaven
  • Zuidgerichte terrassen
  • Luxueuze inrichting en afwerking
  • Private berging in de kelder

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak
formSubmission
Afspraak

Meer advies
formSubmission
Advies

De Schover

Franchommelaan 140
8370 Blankenberge

Johan De Vos – Verkoopadviseur
verkoop@pocpartners.com
+32 (0)475 37 08 90

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord