EOu-UI2XsAMsk2_

Op 20 januari 2020, vond een evenement plaats waarbij de Bepolux-prijs “Beste Belgische onderneming in Polen 2019” en de ambassadeursprijs “Polish Economic Eagle” werden toegekend.

Dit initiatief van de Poolse Ambassade en Bepolux (Kamer van Koophandel België-Polen-Luxemburg) werd in het leven geroepen om Belgische en Luxemburgse ondernemingen te waarderen voor hun opmerkelijke prestaties in Polen.

In de categorie “Beste Belgische onderneming in Polen” heeft POC Partners mooie 2e plaats behaald, maar de “kers op de taart” is dat POC door de Poolse ambassadeur, Artur Orzechowski, werd bekroond met de “Polish Economic Eagle”.

De ‘Polish Economic Eagle’ wordt aan POC Partners gegeven voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan de ontwikkeling van de Poolse economie en POCs voortdurende inzet om vele initiatieven te ondersteunen, zowel in België als in Polen, zoals de ‘Liberation Bike Ride’ georganiseerd in de voetsporen van de 1st Armored Divisie van generaal Maczek of de sponsoring van het lokale Women Cycling-team in Darlowo.

Ontdek alles over onze Poolse activiteiten op http://www.balticaroyale.com/.

 

IMG_7755 2
Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord