Hoe ziet het appartement van uw dromen eruit? Hecht u veel waarde aan grote, lichte ruimtes, hoogwaardige materialen en een verzorgde afwerking tot in de puntjes? Breng onze meest populaire projecten dan zeker een bezoekje op op zondag 22 april tijdens Nieuwbouwzondag! U kan de residenties van De Nieuwe Concessie, Jan Turpin en De Vrije in alle rust te bezoeken en ons al uw vragen te stellen.

De Nieuwe Concessie in De Haan is een residentie in de sierlijke belle-époque stijl van dit authentieke kustdorpje en ligt vredig genesteld tussen de zee en het binnenland. De appartementen werden met veel zorg ingedeeld, zodat u kan genieten van veel comfort in grote leefruimtes. Brengt u uw tijd graag buiten door? Alle woningen beschikken over een privé-terras of -tuin. Haal alles uit een zonnig weekend aan zee!

Jan Turpin ligt in Nieuwpoort, een van de hipste stadjes aan de Belgische kust met zijn rijke gastronomie, trendy winkeltjes en sfeervolle jachthaven. De residentie combineert een moderne look met een prachtig uitzicht op de historische haven. De hoger gelegen appartementen hebben ook een panoramisch uitzicht op de zee, en alle woningen bieden u wijdse terrassen en hoge leefruimtes. Voor een ultiem gevoel van vrijheid.

De Vrije is ons laatste project dat u kan bezoeken, maar zeker niet het minste. Als u een voorliefde heeft voor natuurwandelingen en plaatsjes die pure authenticiteit ademen, zal u zeker vallen voor Ramskapelle, het charmant dorpje vlakbij De Vrije. In het interieurdesign werd niets aan het toeval overgelaten, om u de rust te kunnen bieden die u verdient. Alle woningen kunnen bovendien volledig aangepast worden aan uw persoonlijke smaak.

Deze residenties bieden elk hun unieke troeven, maar ze kunnen alledrie de woning van uw dromen worden. Uw grootste uitdaging is kiezen! U vindt alle info over Nieuwbouwzondag op www.nieuwbouwzondag.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord