De bijzondere samenwerking van deze ondernemende, financiële professionals en de unieke, jarenlange ervaring die zij bundelen in de ontwikkeling van waardevast vastgoed zorgt steeds voor een visie op lange termijn en een bijzonder vertrouwen van de partners waarmee zij in zee gaan.

 

Groep Donck

Vertegenwoordigd door Dhr. Robert Donck

De familie Donck was met de bedrijven ‘Comelco’ en ‘Kaasmakerij Passendale’ jarenlang actief in de zuivel- en kaassector. Vandaag herinvesteert de groep onder andere in aandelen van de ‘KBC’ bank, ‘Atenor’, ‘Telenet’ en ‘Ackermans en van Haaren’. De Group Donck is eveneens actief in vastgoed aan de Belgische en Poolse kust.

Groep Taffeiren

Vertegenwoordigd door Dhr. Peter Taffeiren

De dagelijkse leiding van POC Partners is in handen van Peter Taffeiren, licentiaat Economische Wetenschappen en speciaal licentiaat Financiële Wetenschappen Vlerick Business School. Hij heeft een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van vastgoed en investeert in vastgoed aan de Belgische en Poolse kust.

Groep Despiegelaere

Vertegenwoordigd door Mevr. Siska Dedeyne

De familie Despiegelaere was jarenlang actief in de textielsector. Vandaag investeert de Group Despiegelaere vooral in hernieuwbare energie in diverse Europese landen en in vastgoed aan de Belgische en Poolse kust.

Groep Luc Desimpel

Vertegenwoordigd door Mevr. Lucie Desimpel

De familie Desimpel is met de productie van bakstenen een begrip geworden in de bouwwereld. Als één van de Europese marktleiders werd het bedrijf overgenomen door de groep Hanson, waarna de groep Luc Desimpel herinvesteerde in vastgoed aan de Belgische en Poolse kust, en in de sector van diepvriesproducten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord