30-03-2020 Nieuws

Beste,

Coronavirus, het zijn vreemde tijden. We zitten met tal van vragen. Hoelang zal dit nog duren? Wanneer hernemen we onze normale activiteiten? Gelukkig zijn er de voorzichtige eerste positieve signalen: tweede dag op een rij een daling van het aantal ziekenhuisopnames.

Steven Van Gucht zegt: “we hebben dit virus bij het nekvel gegrepen. Het spartelt nog heel hard tegen maar het is belangrijk dat we onze grip niet loslaten.”

Hopelijk gaat alles goed met u en uw familie. Daar willen wij u maximaal mee helpen. Sinds 17/03/2020 blijven al onze medewerkers veilig thuis, waar ze gewoon hun werk blijven doen.

Nu de beurzen bloedrood kleuren, is het niet uit te sluiten dat investeerders en gewone particulieren hun pijlen meer op vastgoed gaan richten. Ook in 2008 was vastgoed de rots in de branding en is toen ook gespaard gebleven van de echte crisis.

Onze adviseurs zijn er dan ook voor u. Elke dag, zelfs s’avonds, zijn we digitaal bereikbaar om u hierbij te helpen, dit kan zowel via telefoon als via video call.

We zullen met z’n allen het virus verslaan en terug tijd vinden om samen met onze partner, kinderen en/of kleinkinderen te genieten van een heerlijk verblijf aan de Belgische kust. Misschien straks nog meer dan vroeger!

Plan hier uw afspraak in

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord