11-09-2020 Nieuws

De bouw van de tweede fase van het Marina Royale – VistaMar project aan het strand van Darłowo-Darłówko is begonnen met de funderingswerken. De nieuwe residentie bevindt zich aan de ingang naar de haven van Darłówko en biedt een open zicht op de Baltische zee, die vanuit elk appartement zichtbaar is. Bovendien geniet u er het hele jaar door van een stadje aan de Baltische zee, een knappe combinatie van een rijke geschiedenis en moderne stadsinfrastructuur. En dit zijn nog maar enkele troeven van VistaMar – het tweede gebouw van het Marina Royale complex in Darłówko Zachodnie. De investeerder is POC Partners Polska en de hoofdaannemer is CFE Polska. De appartementen zijn gebruiksklaar in de zomer van 2023.

De residentie VistaMar, die net naast de haveningang wordt gebouwd, telt 105 wooneenheden van 25 tot 88 m². Ze hebben niet alleen allemaal zicht op zee, maar bieden vooral ook veel comfort. In het gebouw zijn een binnenzwembad, sauna’s, een wellness, een kinderclub, een fitnesstudio, een bar met een bakkerij en vergader- en feestzalen voorzien met zicht op zee. Er zijn ook een ondergrondse garage, opslagruimtes, een wasruimte met een droogkamer en een ruime fietsenstalling.

‘Het concept van onze gebouwen zorgt ervoor dat zowel de appartementen als de uitgebreide infrastructuur het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Van de uitstekende cateringbedrijven, zoals bijvoorbeeld restaurant Brasserie LIDO, dat ook al in residentie UltraMar aanwezig is, tot het binnenzwembad, de fitnessclub, de speelruimte, de winkels en de vergader- en feestzalen die zich in een ander gebouw zullen bevinden. Dit maakt deel uit van een langlopend project dat we in een van de meest dynamisch groeiende kuststeden in Polen ontwikkelen’, vertelt Thomas Schoutens, Algemeen Directeur van POC Partners Polska. ‘Darłówko biedt een enorm potentieel, en het project combineert het beste van de Poolse en Vlaamse cultuur. We willen gebouwen van een hoge kwaliteit aanbieden, die dankzij hun tijdloos ontwerp perfect in de omgeving passen. De bewoners zullen het hele jaar door en in alle weersomstandigheden kunnen genieten van de schoonheid van deze Baltische kuststad’, voegt hij toe.

Het Marina Royale complex zal uiteindelijk bestaan uit drie appartementsgebouwen aan het strand van de Baltische zee. In de zomer van 2019 werd UltraMar, het eerste gebouw, in gebruik genomen. De bouwwerken in Darłówko voor het tweede appartementsgebouw VistaMar zijn al begonnen. De appartementen worden in de zomer van 2023 aan hun eigenaars overhandigd. De prijzen variëren tussen 16.000 en 39.000 PLN bruto per vierkante meter.  De appartementen worden gebruiksklaar afgewerkt en geleverd. Het laatste gebouw, waarmee het MiraMar project zal zijn afgerond, wordt de komende jaren gebouwd.

Door de nabijheid van de zee kunt u er volop zeilen, zwemmen, surfen, kanoën, varen en vissen. De brede zandstranden nodigen uit om te zonnen, te wandelen, of om te lopen of Nordic walking te doen. De kilometerslange fietspaden zijn een paradijs voor enthousiaste fietsers.

De straat waar ons gebouw ligt, heet Sunset Boulevard en doet haar naam alle eer aan. De bewoners van VistaMar hebben een prachtig zicht op de Baltische zee en de unieke zonsondergangen in Darłówko’, vertelt Thomas Schoutens.

POC Partners Polska kan ook uw appartement verhuren in het Marina Royale complex. Zo hebben de eigenaars van het appartement een inkomen en de kans om van hun appartement te genieten zonder tijdsbeperkingen.

POC Partners is een Belgische ontwikkelaar met meer dan 25 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het bouwen en beheren van kustresidenties. Het bedrijf realiseerde intussen 90 projecten, hoofdzakelijk aan de Noordzee en de Baltische zee. De investeerder gebruikt telkens hoogkwalitatieve materialen in zijn projecten. De hoofdaannemer van het project is CFE Polska. Het bedrijf realiseert residentiële projecten en hotelprojecten, bouwt winkelcentra, hypermarkten, kantoor- en bedrijfsgebouwen en hotels, alles met de nieuwste technologieën en de beste materialen.

Bekijk hier de aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=BaNLdF_VE44

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord