POC Partners is ruim 25 jaar actief als projectontwikkelaar in de vastgoedsector en is gespecialiseerd in vastgoed aan de kust, zowel in België als internationaal. Ons team bestaat uit gerenommeerde Belgische investeerders die hun ervaring, expertise en knowhow combineren in een bijzonder professioneel bestuur als uw partner. Die professionele aanpak was van in het begin belangrijk voor ons om ons te onderscheiden in de sector en u een unieke partner te kunnen bieden in uw zoektocht naar de gedroomde woning aan zee.

Doorheen de jaren hebben we onze expertise en ervaring nog verder verfijnd door continu te onderzoeken en te vergelijken, op te volgen en te analyseren. En uiteraard hebben we ook een zeer sterke knowhow opgebouwd met de realisatie van woningen, appartementen, commercieel vastgoed, en kantoor- en bedrijfsgebouwen.

In ons portfolio kunnen we met trots terugkijken op realisaties als de pittoreske woningen van het Witte Duivenhof in Knokke-Heist en de panoramische appartementen van de Zonnehaven in Nieuwpoort. We kijken met evenveel fierheid naar pareltjes die we nu voor u aan het ontwikkelen zijn, waaronder Cap Horn, De Nieuwe Concessie, ‘t Zandkasteeltje en – internationaal – Marina Royale.

Neem een kijkje in onze realisaties en projecten!

We vergemakkelijken de zoektocht naar unieke locaties aan de kust.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Akkoord