Midan

Midan

Midan

Midan

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Ligging:

De Residentie Midan is gelegen op het Rubensplein, één van de meest begeerde liggingen van Knokke. De combinatie van een prachtig zeezicht met een uiterst centrale ligging maken dit project uw aandacht meer dan de moeite waard. Alle voorzieningen om een verblijf aan de kust zo comfortabel mogelijk te maken, zoals bakker, slager, traiteurs, restaurants met divers aanbod, apotheek en krantenwinkel zijn gesitueerd in de directe omgeving van Midan. Het bevindt zich bovendien op wandelafstand van de belangrijke winkelstraten.

Concept/architectuur:

De appartementen hebben een royale breedte van 6,5m zeezicht. Het eventueel samenvoegen van 2 appartementen op de tweede verdieping kan een zeezicht van 13m opleveren!

Er zijn 4 types van appartementen te koop (klik door naar Aanbod & Prijzen):
– Type-appartementen op de 1ste, 2de, en 3de verdieping van 118m² met 13m² terrassen.
– Mezzanine-appartementen op de 6de verdieping van 213m² met 20m² terrassen.
– 1 dakappartement op de 8ste verdieping van 156m² met 27m² terrassen.
– 1 samengevoegd appartement op de 2de verdieping van 236m² met 26m² terrassen.

Er zijn minstens 2 parkeergelegenheden per appartement in de ondergrond van het gebouw voorzien. Een grote luxe op deze locatie.

Bovendien werd er veel aandacht besteed aan de architectuur van het gebouw. Houten sierstijlen op de voorgevel in combinatie met glas en architectonisch beton zorgen voor een hedendaagse architectuur. De duurzame gevelmaterialen van eerste kwaliteit zorgen voor een esthetisch geslaagde voorgevel met een minimum aan onderhoud.

Kwaliteit:

Een hoogwaardige en luxueuze afwerking van alle appartementen wordt voorzien. Het buitenschrijnwerk en terrassen worden uit duurzame houtsoorten klasse 1 vervaardigd. Een complete keuken inclusief apparatuur en luxueuze vloerbekleding in kwaliteitsvolle parket of hoogwaardige betegeling wordt met de meeste zorg geplaatst. Naast de kwalitatieve en duurzame afwerking werd er ook aandacht besteed aan zowel thermische als akoestische isolatie. Een innovatief ventilatiesysteem D met warmterecuperatie zorgt op gecontroleerde wijze voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Het E-peil van de appartementen zakt hierdoor tot onder E70! Elk appartement heeft bovendien de mogelijkheid tot het plaatsen van een gashaard.

POC zorgt voor een afwerking op maat van uw droomappartement!