De Zoute Schorre

Ligging:

De afgeschermde woonoase “De Zoute Schorre” ligt in het historisch hartje van Knokke, aan de Jan Devischstraat en de Graaf Jansdijk. Een rustige woonwijk met een ontspannen sfeer. Het commerciële centrum ligt op wandelafstand en in de nabije omgeving vind je het pittoreske Keuvelhoeksplein en de onmisbare buurtwinkels. Op marktdagen ben je zo bij de gezellige drukte van de kraampjes op het Gemeenteplein. Op fietsafstand liggen zee, het strand en het mondaine Zoute. Het alom vermaarde golfterrein “Royal Zoute Golf Club” ligt slechts op een boogscheut.

Concept/Architectuur

Het concept van “De Zoute Schorre” kan omvat worden in 3 pijlers:

  1. Duurzame, hedendaagse architectuur en optimalisatie van de indeling van de woningen.
  2. Drie parkeergelegenheden in een ondergrondse garage per woning.
  3. Overheersend groene karakter in het openbaar domein.

De woningen zijn ruim met twee volwaardige verdiepingen en dakverdieping. De gemiddelde bewoonbare oppervlakte bedraagt 320m². U heeft de keuze uit gesloten, halfopen en open bebouwing. Bovendien beschikt elke woning over een ondergrondse garage, bereikbaar via gemeenschappelijke inritten, met plaats voor 3 wagens. De woningen van de eerste fase bezitten een uitstekende zuidelijke oriëntatie waardoor u van ‘s morgens tot ‘s avonds zal kunnen genieten van een zonovergoten terras in de eigen tuin. Er werd bijzondere aandacht besteed aan het openbaar domein van “De Zoute Schorre”. Op het centraal park en diverse pleintjes kunt u rustig genieten. In het project is een grote variëteit aanwezig van hoogstammige bomen en groen.

Kwaliteit:

Ook aan de afwerking van de woningen werd de grootste aandacht besteed.  Alle materialen zijn van hoogwaardige en zeer duurzame kwaliteit. Een complete keuken inclusief apparatuur en luxueuze vloerbekleding in kwaliteitsvolle parket of hoogwaardige betegeling wordt met de meeste zorg geplaatst. Een innovatief ventilatiesysteem D met warmterecuperatie zorgt op gecontroleerde wijze voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Omdat we aandacht hebben voor elke wens, voorzien we ook de mogelijkheid om open haarden of gesloten gashaarden te plaatsen.

Wij zorgen voor een afwerking op maat van uw droomwoning. Dit is wonen in de hoogste klasse!