De Nieuwe Concessie

De Nieuwe Concessie

Ligging:

De Nieuwe Concessie is gelegen te De Haan, officieel het mooiste dorp aan zee. De kwaliteiten van De Haan zijn al decennia lang bekend bij het grote publiek. De authentieke architectuur in Belle Epoquestijl met consequente laagbouw, een gezonde omgeving, de open ruimte,… Het heeft er allemaal toe bijgedragen dat De Haan aan onze kust is uitgegroeid tot de familiebadplaats bij uitstek. Het is een plek waar men perfect tot rust kan komen door te wandelen, te fietsen, of gewoonweg te genieten! De Haan is bovendien perfect bereikbaar: precies tussen Knokke en Oostende, vlot bereikbaar met de wagen, trein én kusttram.

Het project geniet van een centrale ligging in De Haan, gelegen op slechts 200m van het centrum, met bakkers, slagers, supermarkt… en 700m van het strand en zee. Bovendien is het rustig gelegen in een gezonde omgeving, tussen groen en zee, net naast het openbaar zwembad Pier 10.

Concept/Architectuur:

De Nieuwe Concessie zet de traditionele waarden van de Oude Concessie voort. Het klassieke karakter van de stijlvolle gebouwen, de glooiende straatjes en de uitnodigende pleintjes sluiten naadloos aan bij de architecturale schoonheid van de omgeving. Het begrip wooninbreiding krijgt een ongekende charme. De appartementen hebben klassieke façades met binnenin alle luxe en comfort die u verwacht van een appartement aan zee: ruime leefruimtes en slaapkamers, een moderne badkamer en een keuken waarin u over alles beschikt. Er is een optimale benutting van de ruimte en alle woongelegenheden hebben ook een eigen tuin of terras.

Er is een divers aanbod: een standaard tweeslaapkamer appartement is ruim 86m² groot, de 3 en 4 slaapkamer appartementen tot liefst 196m².

Kwaliteit:

Er wordt een hoogwaardige en luxueuze afwerking van alle appartementen voorzien. Het buitenschrijnwerk en terrassen worden uit duurzame houtsoorten klasse 1 vervaardigd. Een complete keuken inclusief apparatuur en luxueuze vloerbekleding in kwaliteitsvolle parket of hoogwaardige betegeling wordt met de meeste zorg geplaatst. Naast de kwalitatieve en duurzame afwerking werd er ook aandacht besteed aan zowel thermische als akoestische isolatie. POC zorgt voor een afwerking op maat van uw droomappartement!

Bezoek vrijblijvend ons verkoopkantoor en kom zelf eens een kijkje nemen in ons modelappartement:

Kardinaal Mercierlaan 36, De Haan.